Download e-book for iPad: Alles moet weg (Dutch Edition) by Tom Lanoye

By Tom Lanoye

Tony Hanssen geeft de brui aan zijn kwakkelende studie in de rechten. Volgens hem wordt de wereld niet beheerst door academische kennis maar door commercieel expertise. Met een gammele bestelwagen vertrekt hij op een tocht door het Vlaamse land omdat hij denkt een begenadigd verkoper te zijn. Zijn hilarische odyssee zal hem het tegendeel bewijzen.
Onderweg ontmoet hij zijn perfecte tegenpool. Andreeke Met De Harley-Davidson, een volkse, vrijgevochten kruimeldief. Ze sluiten vriendschap en worden companions in crime. Maar hun wraaktocht tegen de banken verloopt niet volgens plan.
Alles moet weg werd in 1996 verfilmd.

Tom Lanoye (1958) is romancier, dichter, columnist, scenarist en theaterauteur. Hij debuteerde commence jaren tachtig met de surrealistisch getinte verhalenbundel Een slagerszoon met een brilletje. Bij het grote publiek brak hij door met romans als Kartonnen dozen, Het goddelijke monster en Sprakeloos, en met toneelstukken als Ten oorlog, fortress Europa en De Russen! Inmiddels is hij een van de meest gelezen en gelauwerde auteurs van de Lage Landen, en style aan huis bij alle grote Europese theaterfestivals. In 2012 schreef hij het uitstekend ontvangen Boekenweekgeschenk Heldere hemel.

`Easy Rider in Vlaanderen.
NRC Handelsblad

`Uitgekiende schelmenroman van het zuiverste water.
Vrij Nederland

`Een van de meest intrigerende, treurigste en tegelijk geestigste romans van de laatste tijd.
Algemeen Dagblad

`Overdonderend literair debuut van een sarcastisch en heerlijk enfant poor.
Le Soir

Show description

Read Online or Download Alles moet weg (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Interessante tijden (Schijfwereldreeks) (Dutch Edition) by Terry Pratchett,Venugopalan Ittekot PDF

De Tegenwichters kennen de vervloeking Dat je nog Interessante Tijden magazine Meemaken. Het ondoorgrondelijkste rijk van de Schijfwereld raakt van de kook. Dat komt door een opruiend geschrift: Wat Ik Beleefd Heb op Mijn Vakantie. De werkende massa sluit de rijen; wat hebben ze anders te verliezen dan hun waterbuffels?

Get Projectmanagement (Best practice) (Dutch Edition) PDF

Mede door de verschijning van de eerste druk van dit boek, in 2008, is de belangstelling bij projectmanagers om een education te volgen op foundation van de IPMA-C of IPMA-D examens zeer sterk gegroeid. Ook is het aantal opleidingsinstellingen dat trainingen aanbiedt voor deze examens, zeer sterk toegenomen.

Get Een heel leven (Dutch Edition) PDF

Een heel leven gaat over de arbeider Andreas Egger. Een guy die liefheeft, treurt en droomt, en die aan het eind van zijn leven met verbazing terugblikt op alles wat hij heeft meegemaakt. Sinds verschijnen staat de roman onafgebroken in de bestsellerlijsten en Robert Seethaler werd door de Duitse boekhandel verkozen tot auteur van het jaar.

Get Gambia & Senegal (Dominicus landengids) (Dutch Edition) PDF

Dit ebook is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's. Gambia biedt de Europese bezoeker een prachtige Atlantische kust en een vriendelijke bevolking. Het is goed en goedkoop bereikbaar en de toeristische voorzieningen zijn uitstekend.

Extra info for Alles moet weg (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alles moet weg (Dutch Edition) by Tom Lanoye


by Joseph
4.4

Rated 4.75 of 5 – based on 37 votes